Star Shower Motion laserlys til jul

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Julepynt | 0 Kommentarer

Julelyskæder og lysfigurer kræver meget besvær og meget arbejde at sætte op på huset, hvis man gerne vil have et julepyntet hus i julemåneden. Der findes et alternativ til dette lyskæde besvær, man kan i stedet anskaffe en laserlys projektor.

Star Shower laserlys projekter

Star Shower Motion laserlys kan spare dig for alt besværet med lyskædeopsætning og er samtidig en meget mere sikker måde at opsætte flot julelys på hele dit hus på. Star Shower leverer lidt som navnet antyder et shower af små prikker der ligner stjernehimlen, blot i julefarverne grøn og rød. Se en demonstration i videoen herunder.

Pris: 689,00 kr.

Fås hos Coolstuff

Star Shower funktioner

Du kan se alle de smarte funktioner du får med Star Shower i videoen herover, men vi gennemgår dem også lige her. Star Shower har nemlig et hav af nyttige funktioner, der er super nemme at tage i brug og er med til at skabe juleliv på din grund og dit hus.

Bevægende Start Shower

Med Star Shower Motion projektoren har du 2 indstillinger at vælge imellem, alt efter hvordan du ønsker den skal lyse. Du kan vælge at de grønne og røde prikker skal bevæge sig rundt, for at få et mere levende julelys og skabe et mere fascinerende udseende på dit hus og dermed udskille dig fra julelysene på de andre huse i kvarteret. Du kan dog også vælge at have stillestående prikker, hvis du også har andet julelys der skal ligges mærke til.

2 farvekombinationer

Julelys projektoren kan projektere 2 farver, grøn og rød. Den kan projektere enten kun den grønne farve eller du kan vælge at den skal projektere en kombination af de 2 farver grøn og rød, hvilket klart er at anbefale da det giver det pæneste lys.

Indendørs og udendørs

Star Shower laserlys projektor er lavet til både indendørs og udendørs brug, men fungere bedst udenfor. Du skal heller ikke være bekymret for om den kan klare det hårde vintervejr, da den er bygget til at kunne klare helt ned til minus 35 grader og skulle vi få en meget varm vinter eller skulle du få brug at bruge den om sommeren kan den også klare op til 40 plus grader. Hvis det begynder at sne eller regne mens din projektor står udenfor skal du ikke skynde dig ud og tage den ind, for den er nemlig 100% vandtæt.

Nu ved du lidt om denne fantastiske julelys projektor og hvorfor det er en god idé at erstatte dine gamle lyskæder med en laserlys projektor. Nu skal du bare beslutte dig for om det er en projektor du har lyst til at eje.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *