Star Wars er en af de mest populære historier nogensinde. Den er blevet filmatiseret indtil flere gange og Disney er i gang med lave den helt nye Star Wars episode 8 – The Force Awakens, som udkommer i år 2019 eller 2020. Der er blevet lavet utallige merchandise af alle Star Wars’ figurer, rumskibe og planeter, som hvert år sælger for millioner af kroner. Uanset om du er hardcore fan eller bare godt kan lide filmene, vil man altid gerne have fat i noget Star Wars merchandise. Der findes masser af fede julegaver til Star Wars fanatikeren, her har jeg fundet nogle af de bedste.

Stormtrooper kagekrukke til julekagerne

Jeg kan ikke sige at stormtrooperen er den mest kendte figur fra Star Wars, for man kan altid argumentere for at det ikke er det. Der er andre figurer som Yoda og R2D2, som er mindst ligeså kendte, ikke desto mindre kender de fleste en Stormtrooper og ved hvad det er. Til dem der ikke er kendt med Star Wars universet, kan jeg fortæller at det er en kriger som bliver fremstillet ved kloning til at bruge i kamp. Men den figur er der blevet lavet en sjov kagedåse ud af, som en hver Star Wars fan vil holde af.

Køb kagedåsen hos Coolstuff

Morgenmad med R2-D2

R2D2 er nok den mest elskede Star Wars figur. Den gør aldrig nogen fortræd, der ikke har fortjent det, den redder altid situationen når det ser mest håbløst ud og så er det en af de første robotter man så på film og TV og hvem elsker ikke robotter. Der findes rigtig meget merchandise med R2D2, faktisk har jeg fundet nogle ting der gør at du kan nyde din morgenmad i selskab med R2D2 hver morgen.

Drik kaffe af R2D2 kaffekrus

Den første er et kaffekrus, hvilket er oplagt da over 70% af danskerne drikker kaffe hver dag. Deriblandt burde der nok være nogle store Star Wars fans, der også drikker kaffe. Om ikke andet kan koppen bruges til kaffe, når man skal holde sig vågen til de lange nætter hvor man vælger at holde Star Wars marathon med vennerne eller børnene.

Køb koppen hos Coolstuff

R2D2 æggebærer

Kaffe drikkes som regel om morgenen, separat eller til morgenmaden. Hvis du drikker kaffe til morgenmaden og du allerede har besluttet dig for at købe R2D2 koppen, hvorfor så ikke tilføje et R2D2 æggebærer til samlingen. Hvis dine børn er Star Wars fans, vil de elske at få et Star Wars æggebærer, det gør morgenmaden meget sjovere for dem og kan sågar hjælpe med at få dem til at spise æg, hvis de ikke kan lide det i forvejen. Hvis du ikke har et æggeur i forvejen, kan du da få et R2D2 æggeur der hjælper dig med at lave perfekte æg.

Køb æggebære hos Coolstuff

Salt- og peberbøsse

Som prikken over i’et på morgenmåltidet, kan du passende tilføje salt- og peberbøsse R2D2 style, til spisebordet. Et æg er ikke særlig spændende uden salt, og det kan en saltbøsse løse. Nu begynder det selvfølge at blive lidt overflødigt, da man nok har en salt- og peberbøsse i forvejen, men ikke hvis man er hardcore Star Wars fan så er det garanteret noget hjemmet skal pyntes med.

Køb hos Coolstuff

Andet Star Wars merchandise

Der findes rigtig mange flere ting indenfor Star Wars merchandise, jeg vil lade det være op til dig selv og kigge på resten af dem. Jeg har fremhævet dem jeg synes bedst om og som jeg helst ville have i julegave, som gigantisk Star Wars fan. Udover de ting jeg har fundet frem her kan du bl.a. få badekåber, kageforme og kagedåsen findes og i andre figurer, se alt det andet Star Wars merchandise her. Ja, der kommer også helt tiden nyheder indenfor star wars merchandise, så det handler om at holde styr på det nyeste.

Du kan også forvente at der ved hver udgivelse af en ny film kommer en masse nye ting.

Køb Star Wars hos Coolstuff