Julekalender med te

Julen er hyggens tid, og ligeledes er te noget vi forbinder med hyggetid. Kender du en der elsker te og hygge, så skal du måske overveje at give vedkommende en te julekalender med 24 forskellige teposer, en til hver dag op mod juleaften. Vi har samlet de bedste te pakkekalendre herunder.

Pukka Te Julekalender

Pukka julekalenderPukka er et af de mest populære temærker herhjemme. Med deres moderne design og tilgang til sammensætning af teen, har du fået en rigtig stor fanskare. Af samme grund af de også valgt at forkæle alle Pukka teelskerne med en julekalender fyldt med Pukka tebreve, i alt 24 forskellige smagsvarianter gennem december måned.

Som nævnt får du prøvet en ny tesmag hver dag, og der vil sikkert være nogle du ikke bryder dig om, men omvendt vil der også være nogle du aldrig ville have købt ellers, som du virkelig synes smage godt. Den bliver leveret i en rigtig flot indpakning, og kan tages ud og hænges på væggen.

Pris: 99,00 kr.

Fås hos Med24


The English Teashop Julekalender

English Teashop julekalenderDenne pakkekalender med te fra The English Teashop indeholder 25 tebreve. Den indeholder 25 tebreve fordi der i England er tradition for at julen først slutter den 25 om morgenen, hvor man pakker gaverne op og spiser et lækkert morgenmåltid. Men selvom vi gør det hele den 24. december herhjemme, så gør det vel ikke noget med en ekstra låge i julekalenderen, det er jo trods alt 1. juledag.

Der er i alt 13 forskellige smagsvarianter i pakkekalenderen, der har et flot design. Den er firkantet med 5 låger/skuffer i højden og 5 i bredden. Du kan med fordel genbruge julekalenderen året efter, og på den måde lave din egen julekalender med tebreve i eller bare andre småting i.

Pris: 99,00 kr.

Køb din julekalender hos CoolStuff.dk her


Grøn Te Julekalender

te julekalenderLeder du efter en rigtig god økologisk te julekalender, så finder du nok ikke en der er bedre end denne. Det er 24 dage med massere af forskellige smagsoplevelser, når man hver dag åbner en låge ligger der et nyt tebrev med en ny smagsvariant.

Indpakningen for denne pakkekalender med te er helt unik flot. Det er en stor kommode med 24 skuffer, der nemt kan bruges efterfølgende til små nipsting eller genbruges næste år, og så kan du lave din egen te julekalender.

Pris: 99 kr.

Køb din julekalender hos CoolStuff.dk her


Teacup te julekalender

Te Julekalender fra TeacupTeacup er Danmarks største online teshop. De har igennem flere år specialiseret sig i at importere og sammensætte de bedste teblandinger, også op mod julen. Med deres te julekalender har du muligheden for at forkæle dig selv eller en du holder af med 24 af deres bedste teblandinger gennem hele kolde december måned.

Julekalenderen fås i 2 udgaver, en stor og en lille. Den lille indeholder 24 tebreve, der giver dig en ny dejlig kop te hver morgen eller aften i december. Den store te julekalender indeholder en mindre pose med løst te, og der er altså te nok til at brygge flere kopper om dagen, så du kan dele tehyggen med familien. Den egner sig altså også som en familiejulekalender.

Pris: 269,00 kr. / 479,00 kr.

Køb din julekalender hos CoolStuff.dk her


Teacup Tea-Taste julekalender

Te Julekalender fra TeacupDet kan måske godt blive lidt for meget med en ny teblanding hver dag i en hel måned, derfor har Teacup også sammensat en en julekalender der består af et mix af te samt andre af de lækkerier de sælger i deres shop. Her får du måske en tepose den ene dag, men et lækkert stykke håndlavet chokolade den næste dag.

Det er stadig en rigtig hyggelig julekalender, den kombinere blot flere hyggelige ting end te. Det er en julekalender der indeholder 24 pakker og dermed nok til hele december måned. Glæd en du holder af eller forkæl dig selv med denne dejlige mix julekalender fra Teacup.

Pris: 329,00 kr.

Køb din julekalender hos CoolStuff.dk her


Sonnentor Te Julekalender

Sonnetor te pakkekalenderSonnetor har i mange år lavet rigtig lækker te. I denne pakkekalender fra Sonnetor, får du 24 forskellige slags te fra deres populære sortiment. Du få en god blanding af grøn te, urtete, sort te osv. Der er altså mulighed for at smage på en masse forskelligt te.

Det er ikke bare en rigtig varieret te julekalender, men den er også billig, faktisk er det den billigste te pakkekalender du kan få. Giv den til en du holder af eller til dig selv, og skab lidt hygge med en daglig kop te gennem hele december måned.

Pris: 44,95 kr.

Køb din julekalender hos CoolStuff.dk her


Teacup Adventskalender

Te Julekalender fra TeacupSkal du give en kalender til en der ikke gider alt far mange gaver, og måske bare vil have lidt større pakker, hver søndag i advent? Så er denne adventskalender med te en rigtig god gave. Den indeholder 4 store dåser med te, så der kan brygges mange kander te til mange hyggelige stunder i hjemmet.

Adventskalenderen består selvfølgelige kun af Teacups egne teblandinger, og du kan dermed være sikker på den er kvalitetssikret af dem selv. Det er en overraskelse hvilken te der er i hver dåse, dvs. at du som køber heller ikke ved hvilken te i får, før adventsgaven er åbnet. Alle 4 pakker er fint pakket ind og meget indbydende at se på.

Pris: 189,00 kr.

Fås hos Teacup


Noru te adventskalender

NORU te adventskalenderNoru er en webshop der har specialiseret sig i varme drikke og lækkert tilbehør dertil. I denne adventskalender fra NORU får du 4 flot indpakkede gaver, som er indpakket i papir lavet af genbrugsmateriale. Der er både lækre teblandinger og søde sager i gaverne, så der rigtig kan hygge en kold søndag i advent.

Det er den perfekte adventkalender at give til personen der elsker te og søde sager dertil, men som ikke gider at åbne en gave hver dag i hele december. Det kunne være en god adventskalender til fx din mor el. far, eller bedstemor el. bedstefar. Uanset hvad får du en adventskalender med varer i rigtig høj kvalitet.

Pris: 500,00 kr.

Fås hos NORU


Nu har du fået massere af inspiration til valg af te julekalender. Du kan også selv tage ud og købe en masse forskellige tebreve, og sammensætte din egen te pakkekalender. Der findes massere af julekalendere man selv kan købe og fylde med diverse ting og sager.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *