Vil du gerne give børnene en anderledes gave end bare legetøj? Så er Tesla aktier måske en gaveide til dig der gerne vil give en gave som potentielt kan blive mere værd over tid.

Når man skal give gaver til sine børn, så kan det godt være svært at finde den helt rigtige gave. Nogle gange kan man ikke se at børnene mangler noget i deres hverdag, og de ønsker sig måske ikke rigtigt noget som du mener de har brug for, så derfor kan nogle forældre, bedsteforældre eller andre familiemedlemmer eller venner finde på at være kreative i deres gaver. Aktier som f.eks. Tesla aktier er generelt blevet mere og mere populært i de senere år, og det kan være en god måde at lære børnene om penge og at investering generelt.

Hvorfor give aktier til sine børn i gave?

Der er ingen tvivl om at det kan være svært at give sine børn en god gave, hvis de ikke ønsker sig noget som helst. Derfor er der utroligt mange forældre som gerne vil give noget som kan lære børnene om f.eks. penge. Her er aktier generelt en god måde at lære sine børn omkring penge på, og man kan måske også træne dem i at spare penge fordi de i så fald kan købe aktier for dem, som de så kan se vokse over tid, hvilket er en fantastisk måde at lære børn om penge på, i stedet for at de bruger alt hvad de får i gaver, lommepenge m.v.

Hvordan giver man aktier til sine børn?

Hvis du er kommet så langt, at du vil give dine børn aktier i gave, så er der en masse måder at gøre det på. Da aktier idag ikke længere er et stykke papir som man fik i hånden, så er det hele elekronisk i dag. Det betyder også at du ikke bare kan give dine børn et stykke papir, hvor deres aktier er på. Men du kan godt vælge at give en gave, hvor du laver et dokument som der står hvilken aktie du har givet til dit barn, og så kan de få noget mere håndgribeligt at se på. For i dag så køber og sælger man aktier på internettet, enten igennem en handelsplatform eller igennem sin bank. Men så snart du har købt dine aktier, så kan du overdrage dem til dine børn eller beholde dem som forældre i dit aktiedepot indtil de bliver 18 år og kan få deres eget aktiedepot.

Du bestemmer selv din måde at give dine børn aktier på, så hvis du f.eks. vil give Tesla aktier til dine børn, så kan du med fordel printe et papir hvor der står antallet af aktier, et Tesla aktie logo og måske den kurs som aktien er købt i. Så snart du har købt dine Tesla aktier til børnene, så kan du se kursen som de er købt til, og så har de noget håndgribeligt de kan kigge på, få rammet ind eller lignende.