Pengegave - Prøv disse 2 pengegaver til børn i julegave

Er du træt af at give nogle værdiløse julegaver, som du ved kun bliver brugt i få dage eller uger og derefter så er alt glemt? Så bare rolig. Med en pengegave, så vil du opleve at det bliver en gave som bliver husket i mange år frem, hvis du giver den rigtige pengegave, såsom hvis du f.eks. giver Tesla aktier

Men hvordan kan du bedst give en pengegave i julegave (eller andre gaver året rundt)? Det er faktisk ret nemt og kræver ikke særlig stor viden for at komme igang. Lad os kigge på de forskellige pengegaver der findes, så du kan finde en af dem du gerne vil have.

Giv aktier i pengegave

Aktier er en af de mest kendte gave du kan give som en pengegave. Når du vælger at give aktier i pengegave, så er du sikker på at du finder en gave som mange år frem vil give en blanding af læring og forståelse af penge, hvilket uden tvivl vil være til god gavn for barnet i mange år frem.

Når du giver aktier vil du give en pengegave som barnet vil kunne se vokse igennem årene, og på den måde vil børnene som får gaven også kunne lære at de kan investere deres opsparing og passe på deres penge ved at se dem vokse i stedet. Du kan bruge den guide til aktier hvis du gerne vil lære mere omkring hvordan man handler med aktier.

crowdlending med investering i lån

Hvis du gerne vil give en pengegave som kan vokse igennem tiden, så kan du også vælge at investere i lån med crowdlendig. Crowdlending er relativt nyt i Danmark men er en måde at investere på, hvor du investere dine penge i lån, med mulighed for buyback garanti så dine investeringer er sikret imod dårlige betalere. Crowdlending giver høje og stabile afkast hver måned som ofte er over 10% om året, hvor du med aktier kan forvente at få afkast på omkring 7% om året igennemsnit. Du har sikkert ikke hørt om crowdlending før, så jeg vil anbefale dig at du læser denne guide til crowdlending inden du kaster dig ud i det, for at sikre at du kommer godt fra start, og måske også kan se hvor interessant det potentielt kan blive for barnet.

Den bedste pengegave

Når du skal give den bedste pengegave, så skal du give barnet en pengegave som de enten får direkte i hånden, eller også hvor de har mulighed for at se pengene vokse. Ofte så vil penge i gave være en upersonlig gave, som bliver brugt på ubrugelig ting, hvorimod en investering kan give en læring for barnet som sandsynligvis vil lære dem meget omkring penge over længere tid.